Nieuws

GESLAAGD                                                                                                                                              Vrijdag 22 januari j.l. hebben zeven mensen de tweedaagse opleiding tot Ploegleider met succes afgerond. Na twee inspannende dagen, waarbij ook het weer niet helemaal meezat, wist uiteindelijk iedereen een goed resultaat neer te zetten. Insingia Training en Projecten feliciteert hierbij de kandidaten met het behaalde succes.

 

GESLAAGD                                                                                                                                           Maandag 18 januari j.l. hebben zes mensen de opleiding tot Havenbeveiliger succesvol afgerond. Aan het einde van de dag kon Insignia Training en Projecten aan deze mensen de uitslag bekendmaken en het certificaat uitreiken.

 

BEVEILIGER                                                                                                                                           Insignia Training en Projecten leidt doorlopend mensen op die werkzaam willen zijn in de beveiliging. Binnen onze organisatie zijn de afgelopen jaren zo'n achtduizend kandidaten opgeleid. Hiervan zijn er ruim zesduizend, al of niet door bemiddeling, binnen de beveiligingssector aan het werk gegaan. Van de overige weten we dat deze o.a. naar andere banen zijn gegaan. Het geeft aan dat de opleidingen binnen Insignia Training en Projecten betrouwbaar en kwalitatief sterk zijn. Voorafgaand aan de opleiding krijgt elke kandiaat eerst een intake gesprek met een docent. Hieruit zal moeten blijken of een kandidaat de opleiding aankan, zodat de slagingskans vergroot. Voor zo'n vrijblijvend gesprek worden geen kosten in rekening gebracht zodat een ieder drempeloos bij ons kan aankloppen.

 

HAVENBEVEILIGER                                                                                                                                            Op 22 februari 2016 organiseert Insignia Training en Projecten weer een opleiding Havenbeveiliger (ISPS). Aanmelden voor deze opleiding kan telefonisch of via de mail.

 

BHV                                                                                                                                                            Insignia Training en Projecten organiseert op 25 januari 2016 een opleiding BHV in Rotterdam. Kandidaten kunnen zich voor deze opleiding nog aanmelden.

 

PLOEGLEIDER                                                                                                                                        Insignia Training en Projecten organiseert op 21 en 22 januari 2016 een opleiding tot Ploegleider BHV. Voor deze opleiding kunnen zich nog kandidaten aanmelden.

 

HAVENBEVEILIGER                                                                                                                                  Maandag 18 januari 2016 is er weer een opleiding tot Havenbeveiliger (ISPS) bij Insignia Training en Projecten. Kandidaten kunnen zich nog aanmelden voor deze dag.

 

December 2015

Nog net voor de feestdagen heeft Insignia Training en Projecten extra opleidingen moeten verzorgen voor BHV. Deze adhoc opdracht moest worden uitgevoerd voor totaal 25 mensen verdeeld over twee groepen. Deze uitdaging is Insignia niet uit de weg gegaan en heeft hem naar volle tevredenheid van de opdrachtgever uitgevoerd. Één kandiaat moest de praktische verrichtingen op een later moment nog eens tonen maar verder heeft uiteindelijk ieder zijn/haar certificaat ontvangen.

 

November 2015

Per 1 november 2015 is Insignia Training en Projecten, samen met haar dochter organisaties TOP Bedrijfskleding, Dienst Beveiliging Eemhaven en Holland Service Groep, gehuisvest op een nieuwe lokatie, Hekendorpstraat 38 te Rotterdam. Omdat Insignia de samenwerking is aangegaan met Dins Opleidingen is het aanbod aan opleidingssoorten enorm uitgebreid, met name op het gebied van Transport en Logistiek. Er kan altijd vrijblijvend worden geïnformeerd naar de inhoud van de opleidingen. Ook bent u welkom om onze lokatie eens te bezoeken. Voor alle zekerheid wel even bellen van te voren.

nieuws